• ACTIVITEITEN 2015

   

  • ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015

   70e herdenking Lancaster crash


   ZATERDAG 25 APRIL 2015

   Diggers Day Beste WVL'ers
   op zaterdag 25 april 2015 houden we onze allereerste Diggers day. We gaan in Linkhout en omstreken op zoek naar oorlogsbuit in Linkhout, Halen en Lummen. We komen samen om 09u00 aan het jeugdhuis in Linkhout (achter de kerk). Zorg ervoor dat je gepaste kledij en schoeisel bij of aan hebt.
   Deze activiteit is gratis, maar aangezien we metaaldetectoren gaan huren, vragen we wel om u in te schrijven zodat we weten hoeveel we moeten huren. Ook indien u zelf over een metaaldetector beschikt, zouden we willen vragen om u in te schrijven en ons dit even te laten weten. Als je kan, breng je best ook een schup mee.
   Gelieve je vóór 12 april in te schrijven op info@warvisitorslinkhout.be.
   's Middags gaan we broodjes halen, deze kunnen op eigen kosten mee besteld worden.
   's Avonds gaan we samen eten aan het Schulensmeer in Linkhout. Hiervoor is het ook noodzakelijk om in te schrijven als je mee wil gaan eten, aangezien we dit moeten reserveren. Dit moet ook vóór 12 april gebeuren, ook bij Nick. Dit kan uiteraard eventueel met partner.
   Gelieve dus tijdig voor beide in te schrijven. Inschrijven enkel via nicklieten@hotmail.com of 0496/72 74 33.
   We hopen alvast op een grote opkomst en een succesvolle zoektocht.
   Met vriendelijke groeten
   Het WVL-bestuur
  • ZATERDAG 14 NOVEMBER 2015

   11 november herdenking 9.45 uur samenkomst aan het Lancastermonument (tussen 10.00 uur en 10.30 uur kan een tas koffie worden gedronken in O.C. De Link)
   10.30 uur misviering
   11.30 uur receptie in O.C. De Link
   Organisatie: gemeente Lummen en NSB Lummen
  • VRIJDAG 20 T.E.M. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015

   Weekend Battle of the Bulge Beste WVL'ers
   Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 november 2015 trekken we er met het WVL weer op uit. Ditmaal gaan we ons o.a. verdiepen in de start van het Ardennenoffensief, de Peiper-route en veel meer... onder deskundige begeleiding van dé Battle of the Bulge gids bij uitstek; Reg Jans.
   We spreken af op vrijdag 20 november om 16u45 aan het jeugdhuis in Linkhout waar we om 17u00 samen vertrekken naar Prüm, waar we 2 nachten zullen verblijven.
   Op vrijdagavond zullen we in Prüm samen op restaurant gaan en is er de mogelijkheid nog iets te gaan drinken in het centrum van het stadje.
   Op zaterdagmorgen, na het ontbijt in het hotel, gaan we een dag rondtrekken in de streek waar Reg ons verschillende interessante plaatsen gaat tonen en ons op vele interessante verhalen en anekdotes gaat trakteren.
   's Avonds gaan we opnieuw samen op restaurant en ook dan is iedereen vrij om nog ergens wat te gaan drinken, of vroeg in de veren te kruipen.
   Op zondagmorgen, na het ontbijt, checken we uit en trekken we opnieuw rond met Reg, tot die is uitverteld alvorens we weer naar Linkhout terug zullen keren. Thuiskomst zal vermoedelijk tussen 19u00 en 20u00 zijn.
   De prijs voor dit weekend bedraagt 150 euro per persoon. In de prijs inbegrepen zijn: vervoer heen en terug, en tijdens het hele weekend; 2 overnachtingen in een 3-sterrenhotel waar mogelijkheid is tot gebruik van het wellness arrangement en sauna gedurende het hele weekend, ontbijt op zaterdag- en zondagmorgen, deskundige begeleiding door onze gids Reg Jans.
   Inschrijven voor zondag 18 oktober. Betalen = ingeschreven. Betalen doe je op ons rekeningnummer IBAN: BE73 6528 1527 3160 BIC: HBKABE22XXX, met vermelding van weekend ardennen + je naam (of namen).
   Gelieve ook even een email te sturen naar nicklieten@hotmail.com om je inschrijving te bevestigen.
   Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt. Er zijn slechts 24 plaatsen vrij, wie als 25e betaalt heeft dus pech :-)
   Met vriendelijke groeten
   Het WVL-bestuur