• ACTIVITEITEN 2014

   

  • ZATERDAG 26 APRIL 2014

   Lancaster Liberation Party II

   ZATERDAG 10 MEI 2014

   Uitstap Ieper Beste WVL'ers
   Vertrek: ten laatste om 7u00 (samenkomst aan JH D’Addarios, Linkhout)
   Terug: omstreeks 22u00 à 22u30
   Prijs: 30 euro per persoon (bus, gids, inkom museum) + 5 euro (lidgeld + verzekering), indien je nog geen lid bent
   Meer info: we proberen stipt om 7u00 te vertrekken, zodat we omstreeks 9u00 ten laatste arriveren in in Zonnebeke, waar we eerst het Passchendaele 1917 museum gaan bezoeken. Iedereen kan hier vrij rondlopen en zoveel tijd spenderen als hij/zij zelf wil. Na het museumbezoek trekken we naar Ieper centrum, hier krijgt iedereen tijd tot 14u00 om iets te gaan eten en drinken. Namiddag doen we een rondrit met een gids naar verschillende plekken in en rond Ieper (Ieperboog Zuid). Deze rondrit duurt ongeveer 3 uur. Op algemeen verzoek hebben we hiervoor dezelfde gids als in 2011 gecontacteerd, normaal gezien is deze nog beschikbaar dan. Nadien is iedereen weer vrij om iets te gaan eten en drinken en we sluiten de trip af met een bezoek aan ‘The Last Post’ om 20u00 onder de Menenpoort in Ieper. Dit duurt ongeveer 10 minuten, hierna vertrekken we weer met de bus richting Linkhout. Wees zeker op tijd aan de Menenpoort want het kan daar, zeker nu het 100 jaar geleden is dat WOI begon, heel erg druk zijn.
   Inschrijven: indien je mee wil, gelieve je dan in te schrijven ten laatste op 31 maart 2014. Dit omdat we de bus en gids tijdig moeten vastleggen. Je bent pas ingeschreven als we je 30 euro (+5 euro lidgeld indien nog geen lid) hebt overgeschreven, en een mail hebt gestuurd naar nicklieten@hotmail.com om je inschrijving te bevestigen.
   Betalen: betalen kan je op 2 manieren. Bij voorkeur schrijf je je 30 euro (per persoon) over op ons rekeningnummer 652-8152731-60 en 5 euro lidgeld indien je nog geen lid bent. Mail in dit geval ook even je gegevens door naar nick@warvisitorslinkhout.be. Een andere mogelijkheid is cash betalen aan iemand van het bestuur. Vul dan ook even het formulier om lid te worden in (als je geen lid bent) dat je vindt op de website van het WVL.
   Met vriendelijke groeten
   Het WVL-bestuur

   ZATERDAG 25 OKTOBER T.E.M. DONDERDAG 30 OKTOBER 2014

   Uitstap Auschwitz Beste WVL'ers
   Er is al sinds onze oprichting over gespeculeerd en over gepraat, maar binnen enkele maanden is het dan toch eindelijk zover; War Visitors Linkhout gaat op uitstap naar de concentratie- en vernietigingskampen van Auschwitz in Polen.
   Deze uitstap is voor ons een heel grote uitdaging aangezien dit onze eerste grote trip is die we zullen maken. We hebben hier met het hele WVL-bestuur een lange voorbereiding aan laten voorafgaan opdat alles prima in orde zal zijn.
   We weten dat er veel geïnteresseerden zijn om mee te gaan, maar aangezien de plaatsen beperkt zullen zijn, hebben we een systeem moeten uitwerken om de inschrijvingen op een goede en eerlijke manier te laten verlopen.
   Het aantal plaatsen is beperkt tot 24 personen. Iedereen heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze uitstap, toch hebben we de beslissing moeten maken om onze leden die al het meest hebben deelgenomen aan onze uitstappen een lichte voorrang te geven, wat ons niet meer dan eerlijk lijkt. Zij krijgen een dikke week de tijd om zich in te schrijven voor de uitstap, waarna snel een aanvraag tot betaling zal volgen. Indien binnen een bepaalde periode de betaling niet wordt gedaan, zullen wij deze plaats terug openstellen voor de eerste mensen op de wachtlijst.
   Inschrijven voor deze uitstap kan enkel via e-mail op volgend e-mail adres: nicklieten@hotmail.com.
   De prijs voor deze uitstap zal 450 euro per persoon zijn, maar mits omstandigheden kan deze nog iets dalen of stijgen.
   We vertrekken op zaterdag 25 oktober 2014 's morgens en zullen op donderdag 30 oktober 's avonds terug zijn.
   Meer info over de planning volgt binnenkort.
   Met vriendelijke groeten
   Het WVL-bestuur
  • ZATERDAG 8 NOVEMBER 2014

   11 novemberherdenking 09u45 Samenkomst aan Lancaster monument
   10u00 Samenkomst in parochiezaal Linkhout
   10u30 Eucharistieviering
   11u15 Plechtigheid aan het monument tegenover de kerk Aansluitend: receptie in de parochiezaal