• ACTIVITEITEN 2013

   

  • VRIJDAG 1 MAART 2013

   Lancaster Liberation Party

   ZATERDAG 11 MEI T.E.M. ZONDAG 12 MEI 2013

   Tweedaagse Operation Market Garden Beste WVL'ers
   vanaf dit weekend kan u zich inschrijven voor het weekend rond Operation Market Garden, van zaterdagmorgen 11 mei tot zondagavond 12 mei.
   We vertrekken tussen 7u00 en 7u30 in Linkhout. Op zaterdag touren we in de regio Eindhoven en op zondag in de regio Arnhem. 's Avonds zullen we overnachten in een hotel in het centrum van Arnhem.
   We zullen ook een restaurant reserveren om die avond samen te gaan eten. De prijs voor dit weekend bedraagt 100 euro per persoon (+ 5 euro indien u nog geen lid bent, 105 euro in totaal dus). Hierin zit inbegrepen: de busjes, het hotel met ontbijt + toeristenbelasting, de gespecialiseerde gids. Wanneer we uw betaling ontvangen bent u ingeschreven.
   Betalen kan op ons rekeningnummer 652-8152731-60. Gelieve ook even via email of sms/telefoon te bevestigen dat u een betaling hebt gedaan: nicklieten@hotmail.com of 0496/72 74 33. Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!
   Met vriendelijke groeten
   Het WVL-bestuur

   ZATERDAG 12 OKTOBER 2013

   Renovatie Lancaster monument Beste WVL'ers,
   op zaterdag 12 oktober gaan we voor de tweede maal het Lancaster monument in de Goeren renoveren. Jullie hulp is uiteraard welkom die dag.
   We spreken af aan het monument in de Mierenbergstraat om 8u00 (indien belet kan je later uiteraard ook nog aansluiten). Normaal is er voldoende werkmateriaal voorzien, maar je mag altijd extra materiaal meebrengen (zoals een kruiwagen, emmer of
   schop bijvoorbeeld).
   's Middags wordt er een kleine broodjeslunch voorzien voor de helpers.
   's Avonds vindt er, net als vorige keer, een barbecue plaats. Deze zal doorgaan in het jeugdhuis D'Addarios in Linkhout vanaf 18u30. Voor deze barbecue vragen we u wel
   om je in te schrijven. We vragen per persoon 18 euro, in deze prijs zit inbegrepen: 3 stukken vlees, 2 stukken vis, groenten, brood en saus.
   Indien je mee wil barbecue├źn, dien je lid te zijn of te
   komen helpen op de renovatiedag en dien je je op voorhand in te schrijven. Dit doe je zo snel mogelijk bij Nick (nicklieten@hotmail.com, 0496/72 74 33 of Hulshoekstraat 70, Linkhout) of iemand anders van het WVL-bestuur.
   Indien er nog meer vragen zijn, mag je altijd Nick of Andy contacteren.
   Tot dan!
   Met vriendelijke groeten
   Het bestuur
  • ZATERDAG 16 NOVEMBER 2013

   11 novemberherdenking 09u45 - Samenkomst aan het Lancastermonument (Mierenbergstraat)
   10u00 - Samenkomst in Schuttersgilde Sint-Trudo (Priesterseheidestraat)
   10u30 - Eucharistieviering
   11u30 - Plechtigheid aan het monument (kerk Linkhout)
   12u00 - Receptie in Schuttersgilde Sint-Trudo (Priesterseheidestraat)

    

   ZATERDAG 30 NOVEMBER 2013

   Uitstap Koninklijk museum Brussel en Meensel-Kiezegem Beste WVL'ers,
   Op zaterdag 30 november 2013 trekken we met het WVL naar het Koninklijk museum van het leger en de krijgsgeschiedenis te Brussel.
   We spreken om 8u50 af aan het jeugdhuis in Linkhout waar we ten laatste om 9u00 vertrekken. We rijden met eigen wagens naar Brussel.
   Om 10u00 worden we rondgeleid door een gespecialiseerde gids. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.
   Nadien kunnen jullie nog vrij rondlopen doorheen het hele museum! De prijs per persoon bedraagt 4 euro. U mag deze contant betalen aan iemand van het WVL-bestuur of u mag uw inschrijvingsgeld overschrijven op ons rekeningnummer (652-8152731-60) met vermelding van 'Krijgsmuseum' en de namen van de in te schrijven personen.
   Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van uw betaling. Gelieve ook even te mailen naar nicklieten@hotmail.com om uw inschrijving te bevestigen.
   Met vriendelijke groeten
   Het WVL-bestuur