77ste herdenking Lancastercrash ~ geannuleerd!

Gezien het aantal besmettingen ten gevolge van het coronavirus helaas nog steeds aan de zeer hoge kant is, hebben we ook voor dit jaar beslist om de februari herdenking niet te laten doorgaan.

Met vriendelijke groeten
Het WVL-bestuur

dagUitstap Tongeren~ 07.05.'22

Beste WVL’ers    De daguitstap van 2022 zal plaats vinden op 7 mei 2022 in de oudste stad van België: Tongeren.  Omdat we al genoeg hebben van een oorlog gevochten door Rusland gaan we het over een ander boeg gooien. Het thema van de dag wordt het romeins-, middeleeuws- en het begijnenleven in Tongeren. Voormiddag gaan we het Gallo-romeins museum bezoeken. Jullie krijgen daarna de mogelijkheid om te lunchen in Café Gerechtshof. Deze doet speciaal voor het WVL open. De keuzemogelijkheden van gerechten worden nog meegedeeld. Namiddag maken we een stadswandeling en daarna krijgen we nog een verrassing en er kan een streekbiertje aan te pas komen.  Deze dag wordt in goede banen geleid door onze gediplomeerde gids en rasechte Tongenaar Ariane. We zouden rond 9u vertrekken in Linkhout en rond 17-17:30 terug zijn.

Prijs  De prijs voor deze activiteit bedraagt 30€ per persoon. In de prijs inbegrepen zijn: toegang tot de musea en de deskundige begeleiding door onze gids Ariane gedurende heel de dag.  Niet inbegrepen zijn: persoonlijke aankopen en de middaglunch.

Inschrijven  Inschrijven kan je vanaf 13/3/2022 via het e-mailadres info@warvisitorslinkhout.be(kijk ook zeker in uw spambox indien u niet meteen een bevestiging ontvangt). Betaal binnen de 5 dagen € 30,00 per persoon op ons rekeningnummer BE73 7310 4459 9460 BIC KREDBEBB met vermelding van uw naam of namen en 'Uitstap Tongeren’. Uw inschrijving en betaling worden ook per kerende e-mail bevestigd. Je bent pas ingeschreven als je een e-mail hebt gestuurd en betaald hebt. Er zijn slechts 24 plaatsen vrij, dus snel zijn is de boodschap. Inschrijven kan tot en met 25/4/2022.

Indien je in januari 2022 nog geen lidgeld betaald hebt, en je zou je toch graag inschrijven, kan je je op de wachtlijst laten zetten. Indien er nog plaats over is, zullen wij je hierover informeren. We vragen je dan wel om alsnog 10 euro lidgeld te betalen. 

Met vriendelijke groeten
Het WVL-bestuur

From dunkirk to normandy ~ 15.10.'22 - 20.10.'22

Beste WVL-vrienden

Onze meerdaagse uitstap zal dit jaar plaatsvinden van 15/10 tot en met 20/10.
Dit jaar hebben we nog eens gekozen om de Noord-Franse battlefields te bezoeken, vertrekkende vanuit Duinkerke om nadien te eindigen in Normandië.
Als jullie interesse hebben, hou alvast deze datums vrij, verdere info zal uiteraard nog volgen!

Met vriendelijke groeten
Het WVL-bestuur